GLAVNO ORODJE STILISTOV ZA PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Na trgu obstajajo orodja in izdelki za podaljševanje trepalnic, ki jih lahko imenujemo “lepi dodatki”. In potem so tu tako imenovani “MUST-HAVE” orodja in pripomočki, ki so pri delu stilistov za podaljševanje trepalnic nujni.

Kupili ste torej orodja in pripomočke za svoje delo. Super! Sedaj pa je pomembno, da razumete kako kakšno orodje oziroma pripomoček deluje in kakšne so njegove lastnosti, da ga lahko uporabljatje pravilno in maksimalno učinkovito.

V današnji temi bomo govorili o glavnem orodju stilistov za podaljševanje trepalnic. Veste o čem govorimo, kajne? O pinceti.

Pri podaljševanju trepalnic potrebujemo dve pinceti. Eno za izoliranje trepalnic in drugo za prijem ene umetne trepalnice (pri klasičnem podaljševanju) ali šopka trepalnic (pri volumenskem podaljševanju) in lepljenje umetnih na naravno trepalnico.

KATERA PINCETA PA JE PRAVA ZAME?

To vprašanje se postavi vsaki stilistki oziroma stilistu. Odgovorov pa je možnih več, saj mora pinceta ustrezati vsakemu posamezniku posebej. Prav zato na trgu obstaja veliko različnih pincet, da bi zadovoljili vsem potrebam stilistov.

Pa poglejmo, kateri so dejavniki pri izbiri pincete:

  • ustrezna teža in dolžina pincete,
  • ustrezna trdota pincete (ali mehkoba – odvisno, kaj vam ugaja),
  • obvezna je ostra konica pincete za izoliranje (za brezhibno izolacijo najtanjših in najkrajših naravnih trepalnic),
  • stabilna konica in dober oprijem druge pincete (za dober oprijem umetne trepalnice ali šopka).

Če ne veste katero pinceto bi izbrali zase, ali imate težave s svojimi pincetami, se oglasite v AS-Lashes, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri pincete za vaše potrebe.

STE IZBRALI NAJBOLJŠO PINCETO NA TRGU, A IMATE ŠE VEDNO TEŽAVE PRI PODALJŠEVANJU TREPALNIC?

Oglejte si video ustanoviteljice in trenerke AS-Lashes Akademije Alene Skodič, kjer vam pojasnjuje nekaj pomembnih korakov pri pravilnem delu s pincetami in kako olajšati svoje delo.