Naša trenerka – mednarodno priznana stilistka Alena Skodič nudi storitve podaljševanja trepalnic, vihanja in dvigovanja trepalnic ter oblikovanje in barvanje obrvi s kano.

Podaljševanje trepalnic

Si želite dolge in negovane trepalnice brez potrebe po vsakodnevnem urejanju in uporabi maskare? Izberite metodo podaljševanja trepalnic, ki lahko vašo naravno dolžino trepalnic podaljša kar od dva do trikrat, hkrati pa poveča tudi njihov volumen. Ta metoda je že vrsto let priljubljena pri ženskah vseh starostnih skupin. 

Umetne trepalnice so iz mehkega sintetičnega materiala popolnoma naravnega videza, ki se s specialnim lepilom pritrdijo na naravne trepalnice. Z različnimi tehnikami podaljševanja trepalnic se lahko doseže različna željena gostota, dolžina in ukrivljenost trepalnic. Izbirate lahko med tretmaji klasičnega in volumenskega podaljševanja (light volumen, mega volumen).

Prednosti postopka:

 • Oči so z gostejšimi in daljšimi trepalnicami vidno in lepo poudarjene brez uporabe maskare.
 • Podaljšane trepalnice ne predstavljajo nikakršne ovire pri vsakdanjih opravilih. Z njimi spite, se sproščate v wellness-u, se tuširate, kopate in plavate, se ukvarjate s športom, vse – popolnoma brez skrbi.
 • Metoda podaljševanja trepalnic je primerna tudi za uporabnice kontaktnih leč.

Podaljšane trepalnice odpadejo z naravnimi trepalnicami, ki v normalnem ciklu odpadejo vsake 2 do 3 mesece. Za zagotovitev  brezhibne gostote trepalnic pa je potrebno redno obnavljanje (po 3 do 4 tednih)

Za daljšo obstojnost umetnih trepalnic, lepši videz ter ustrezno higieno priporočamo uporabo luksuzne pene Lash Foam za čiščenje trepalnic, ki tudi uspešno odstrani ličila. Nežna pena vsebuje Pantenol (vitaminB5), ki vlaži, regenerira in pomirja kožo ter alantoin, ki jo naredi mehkejšo ter pospeši celjenje ran in jo zaščiti pred zunanjimi vplivi.

CENIK:

PODALJŠEVANJE TREPALNIC

 • Prvi obisk – 70,00 € – 100,00 €.
 • Korektura (po treh tednih) – 40,00 €.
 • Korektura (po štirih tednih) – 45,00 €.

Nobena skrivnost ni, da je na ženski najbolj privlačen ravno očarljiv pogled.

Vihanje in dvig naravnih trepalnic ter laminacija obrvi po metodi LASH&BROW Gentle Lamination Concept

Kaj je laminacija trepalnic?

Laminacija trepalnic je koncept nežnega vihanja in dviganja naravnih trepalnic z dlogotrajnim učinkom. Tretma se izvaja s posebnimi losijoni za vihanje trepalnic, učinek liftinga pa traja do več tednov. Negovalni preparati, ki se uporabljajo med postopkom dlačice regenerirajo, nahranijo, navlažijo in pospešijo njihovo rast. 

Po nekaj tretmajih laminacije in priporočeni domači negi postanejo trepalnice bolj močne in polne, svileno mehke in sijoče.

Kaj je laminacija obrvi?

Laminacija obrvi je postopek izmeničnega nanašanja preparatov na dlačice obrvi, da so le-te voljne in primerne za oblikovanje. Postopek obrvi permanentno fiksira dlačice v željeno smer in obliko ter poudari njihov barvni ton. Laminiranje lahko popravi in izboljša izgled asimetričnih in tankih obrvi ter pripomore k zakritju nepravilnih linij.  Postopek pripomore tudi k prikrivanju učinkov starega in zbledelega permanentnega makeup-a, obrvem pa daje vselej naraven izgled. Postopek je neboleč in varen, učinek pa traja do več tednov.
Po tretmaju priporočamo domačo uporabo Keratinskega voska, ki obrvi ne samo oblikuje in fiksira, ampak tudi regenerira dlačice ter korenine in  pospešuje tvorbo novih lasnih mešičkov. Po daljši uporabi postanejo obrvi sijoče in bolj goste.

Zakaj izbrati laminacijo LASH&BROW?

 • Tretma LASH&BROW v le nekaj korakih omogoči popolno laminacijo ter regeneracijo dlačic hkrati. Vključuje vrhunske profesionalne izdelke, ki vsebujejo posebne negovalne in krepilne sestavine hkrati pa drastično skrajša čas postopka laminacije.
 • Preparati, ki se uporabljajo med postopkom, vsebujejo hidrolizirani keratin, ki v notranjosti nadomesti izgubljene proteine in tako dlačice odebeli ter ojača, in  vitamin E, ki ima naravne antioksidativne učinke, pomaga pri ohranitvi zdravih dlačic ter pripomore k ohranjanju naravne rasti dlak. 
 • Revolucionarna maska za regeneracijo dlačic Regeneration Booster pa je obogatena s kar 11 krepilnimi in negovalnimi sestavinami kot so fitopeptidi iz Curcume longe, Niacinamid, Hialuronska kislina, Arginin, Vitamin E, rastlinski keratin, Prolin, Pantenol… Njene aktivne sestavine prodrejo globoko v strukturo dlačic ter jih obnavljajo, pospešujejo proces regeneracije, preprečujejo njihovo izpadanje ter spodbujajo nastajanje novih lasnih mešičkov.

To revolucionarno masko za regeneracijo dlačic, ki je namenjena za rabo v salonu, smo preoblikovali in prilagodili njeno embalažo za enostavno domačo uporabo. Tako smo razvili Negovalni Balzam ONE&ONLY. Priporočamo, da ga po tretmaju uporabljate doma enkrat na dan, saj vsebuje koncentrirane fitopeptidne delce iz Curcume longe, tropske rastline, o kateri je biomedicina do sedaj opravila največ možnih študij.  Ti predstavljajo prvo generacijo pristnih rastlinskih peptidov in so revolucionarno odkritje, ki odpira vrata novi generaciji kozmetičnih izdelkov. Nova tehnologija na področju kozmetike je uspela narediti revolucionarni preboj s koncentriranim izvlečkom totipotentnih/matičnih celic korenike Curcume longe, ki imajo izjemno regenerativno sposobnost. Fitopeptidi so prva aktivna kozmetična sestavina, ki ohranja in spodbuja lastni regenerativni potencial dlačic. Kot lasni 3D printer z ‘bio-programiranjem’ reaktivirajo, nadzorjujejo ter spodbujajo rast lasnih mešičkov.

CENIK:

LASH&BROW vihanje, laminiranje in keratinska nega trepalnic : 40,00 €.

LASH&BROW laminacija in keratinska nega obrvi: 40,00 €.

Cena vsebuje storitev barvanja

LASH&BROW je vaš luksuzen spa tretma za laminacijo in nego naravnih treplanic in obrvi.

Oblikovanje in barvanje obrvi s kano po metodi AS-Brows

Kana AS-Brows  je idealna za vsakogar, ki želi hitro, preprosto in varno poudariti obrvi z barvo. Tretma traja cca. 30-40 minut in zagotavlja brezhiben barvni učinek, ki traja do več tednov. Po uporabi boste vedno videti urejeni; zjutraj, med športom, sončenjem, plavanjem …

Oblikovanje in barvanje obrvi s kano AS-Brows priporočamo iz več razlogov. Postopek je naraven, hiter in enostaven. Barva dlačice neguje, hkrati pa zagotavlja dolgotrajen učinek lepo oblikovanih in urejenih obrvi. Barvanje s kano je primerno za vse starostne skupine, vse tipe in tene kože, za vse tipe in odtenke las ter vse željene oblike obrvi.

Prednosti postopka:

 • AS-Brows Kana vsebuje certificirane sestavine kot so zelišča, rastlinski izvlečki in eterična olja vrhunske kakovosti, ki izboljšajo prekrvavitev in obnavljajo strukturo, dlačice okrepijo in negujejo lasne mešičke.
 • Bogata barvna paleta omogoča izbor optimalnega in željenega odtenka. Barva omogoča popolno prekrivnost sivih dlačic.
 • Barva vsebuje koži prijazne sestavine in je zato primerna za vse tipe kože in dovolj nežna tudi za občutljivo kožo.
 • Postopek barvanja je kratkotrajen, z njim pa se lahko (odvisno od želje stranke) doseže tudi “ombre učinek” ali učinek tetoviranih obrvi. Barvanje kože omogoči tudi popravljane oblike obrvi.

Po postopku je priporočena uporaba negovalnega olja AS-Brows, ki vsebuje certificirane sestavine kot so naravni rastlinski izvlečki in esencialna olja, ki povečujejo cirkulacijo, obnavljajo strukturo dlačic ter krepijo in nahranijo korenine

CENIK:

AS-BROWS oblikovanje in baravnje s kano – 30,00€.